mandag 4. februar 2013

Mine 5 beste bilder fra i høst


Dette bildet tok jeg i sammenheng med å dokumentere en formiddag på Vestkanten. Bildet er tatt med digitalkamera, og jeg har kun redigert kontrastene. Her har jeg brukt diagonale linjer, som får bildet til å bli spennende og levende. Jeg liker bildet på grunn av komposisjonen, og hvordan skyene og solen speiler seg i glasset.

Dette bildet tok jeg i sammenheng med å dokumentere vinteren. Jeg har tatt bildet med digitalkamera, og bildet er uredigert. Her har jeg brukt autofokus, for å få fokus på detaljene i forgrunnen, og få bakgrunnen til å bli uklar.

Dette bildet ble tatt i sammenheng med en reise til Egypt i høst. Bildet er tatt med digitalkamera, uten noen spesielle innstillinger. Jeg har redigert fargene, lys og kontraster i photoshop. Ved at bildet er tatt i forskeperspektiv, har det fått fram en fin komposisjon og stemning i bildet
Vi fikk i oppgave å lage et julekort ved å sette sammen flere bilder i photoshop. Her har jeg brukt flere vinterbilder jeg har tatt med digitalkamera, og brukt mye overlapping og utvisking.

Dette bildet har jeg trykket selv da vi hadde monotypi. Jeg synes det var det beste av monotypibildene jeg lagde, og jeg likte godt uttrykket og fargene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar